Mail
Registreer je eigen @live-messenger.nl email adres!

Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 30
Zoeken


Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?Door Webmaster op 18 April 2006 om 1:33
Er is een nieuwe versie van Windows Live Messenger uitgelekt. Er zijn vele verbeteringen aangebracht, in het hoofdscherm zijn er bovenaan een aantal nieuwe knoppen toegevoegd, het gespreksvenster is onder handen genomen en zijn er meerdere nieuwe opties bijgekomen.

Het is nu ook mogelijk om in te stellen welke geluiden er moeten worden afgespeeld bij bepaalde acties. Ook is gedacht aan de beveiliging. Zo kan je de contactlijst nu versleutelen, dat betekend dat een ander programma niet zomaar kan achterhalen welke contactpersonen jij in je lijst hebt.

Download de nieuwe versie hier! (engels)

Nieuw!! Er is nu een Nederlandse vertaling beschikbaar, download hem hier

Maak gebruik van de WLM Universal Patcher++ v0.7 om reclame uit deze messenger te halen, meerdere keren in te loggen en meer! Met dank aan MastaLine.com.

Wat nu ook nieuw is, is dat als je meerdere dingen achter elkaar zegt je niet de hele tijd het woordje zegt ziet maar gewoon de tekst. Voorbeeld:

Quote
Live-Messenger.NL zegt:
hallo iemand
Live-Messenger.NL zegt:
alles goed?

Is nu:
Quote
Live-Messenger.NL zegt:
hallo iemand
alles goed?


Je kunt het uitschakelen door te gaan naar Tools, Options.. vervolgens het tabblad Messages, en vink vervolgens Show "contact says:" before every message aan.