Mail
Registreer je eigen @live-messenger.nl email adres!

Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 49
Zoeken


Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?Door Kristof op 18 Maart 2009 om 22:17
Ooit een probleem gehad waardoor Windows Live Messenger niet meer kon opstarten? Of het programma ineens een foutmelding op het scherm laat stranden alsof Windows Live Messenger net op vakantie gaat? Bij dat soort problemen is in de meeste gevallen een herinstallatie de oplossing. Mr er zijn hardnekkige uitzonderingen waarbij je de oorzaak van het probleem niet weet en het opnieuw installeren niet voldoet, hiervoor is er ZapMessenger.

ZapMessenger is een handige tool waarmee WLM grondig kan worden verwijderd van je computer. Met behulp van de tool worden het register en de verkenner van Windows onderzocht en schoon gemaakt waardoor alles wat te maken heeft met Windows Live Messenger van de pc wordt verwijderd. Het handige is ook dat de mappen met zelfgemaakte smileys/achtergronden/winks enzovoort niet verwijderd worden en later probleemloos opnieuw kunnen gebruikt worden na het opnieuw installeren van WLM.

ZapMessenger kan tevens zonder problemen gebruikt worden als vervanger van de standaard Windows Live Messenger herinstallatie tool om achteraf met een schone lei te beginnen om bijvoorbeeld een nieuwe WLM versie te installeren.

Het enige wat ZapMessenger nodig heeft, is dat .NET 2.0 framework op de pc moet zijn genstalleerd via Windows Update. Als deze ontbreekt kan het van Microsoft site worden gedownload. ZapMessenger hoeft niet geinstalleerd worden maar kan direct worden gedraaid nadat deze uit het te downloaden zip-bestand is uitgepakt.

Download ZapMessenger (Engels)
Website van de maker van ZapMessenger (Engels)