Mail
Registreer je eigen @live-messenger.nl email adres!

Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 40
Zoeken


Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?Door Webmaster op 11 November 2008 om 13:54
Het is nu mogelijk om AMBER Alerts te ontvangen in Windows Live Messenger. AMBER Alert is het nieuwe landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen via PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, instant messenging, TV en radio. Zo kan de kans op een goede afloop enorm worden vergroot.

AMBER Alerts Instant messenger Alerts bevatten alleen tekst en een hyperlink naar de website voor meer informatie. Het bericht verschijnt als pop-up venster indien u verbonden bent met Live Messenger, anders ontvangt u een e-mail. Via de AMBER Alert website kunt u controleren wat de status van het bericht is.

Naar verwachting zullen niet vaker dan 10 keer per jaar AMBER Alert Instant messenger Alerts worden uitgestuurd. Deze dienst is gratis.

Je kunt je met de knoppen hieronder aanmelden voor de waarschuwingen.

AMBER Alert
Vermiste kinderen

Bezoek voor meer informatie Amberalertnederland.nl.

Deze website is inmiddels voorzien van AMBER Alerts. Indien er bij de politie een melding van kindervermissing of -ontvoering binnenkomt zal er een popupvenster te zien zijn.