Mail
Registreer je eigen @live-messenger.nl email adres!

Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 36
Zoeken


Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?Door Webmaster op 1 November 2008 om 21:40
Sinds deze week is Windows Live Hotmail vernieuwd. Met deze vernieuwing is onder andere het uiterlijk aangepast aan "Wave 3", waar de nieuwe Windows Live applicaties onder vallen. Door het nieuwe uiterlijk is Windows Live Hotmail nu overzichtelijker en sneller geworden.

Een overzicht van alle veranderingen:

* Overzichtelijker en sneller
* Dankzij de combinatie van de klassieke en de volledige versie van Hotmail heeft iedereen nu toegang tot alle fantastische functies die Hotmail te bieden heeft. En versie = meer eenvoud.
* Je bepaalt zelf hoe het leesvenster voor de weergave van berichten wordt weergegeven: aan de zijkant, onderaan of helemaal niet.
* Met een nieuwe functie voor het toevoegen van contactpersonen vind je snel je contactpersonen wanneer je een e-mail schrijft.
* Typ de eerste letters van een naam of het e-mailadres van degene aan wie je een e-mail wilt verzenden, en Hotmail vult de rest in.
* Versier Hotmail met een van de nieuwe ontwerpthema's.

Er worden nieuwe functies toegevoegd aan Hotmail, die volgens planning begin 2009 beschikbaar zullen zijn. Deze functies zijn:

* Steeds grotere opslagcapaciteit. De capaciteit van je Postvak IN wordt automatisch groter wanneer je meer ruimte nodig hebt.
* Messenger-berichten via Hotmail. Kijk of je Messenger-contactpersonen online zijn en stuur ze een berichtje.
* Dankzij handige nieuwe agendafuncties kun je je agenda heel gemakkelijk met vrienden en familie delen.

Heb je nog geen Windows Live account? Maak gratis een @Live-Messenger.NL email adres aan!