Mail
Registreer je eigen @live-messenger.nl email adres!

Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 33
Zoeken


Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?Door Webmaster op 27 Mei 2007 om 19:29
Er is vandaag een beta versie van Windows Live Messenger uitgelekt! Het betreft versie 8.5.1235.0517. De beta is in het Spaans, maar is dmv onze All In One installer om te zetten naar Nederlands. Er zijn veel uiterlijke veranderingen, en er is een nieuwe installatieprocedure. Verder is er een nieuwe smiley van een konijn toegevoegd. Update: de Engelse beta is nu officieel gereleased en natuurlijk hier te downloaden!

- Screenshot 1 (Loginvenster)
- Screenshot 2 (Contactpersonenlijst)
- Screenshot 3 (Gespreksvenster)
- Screenshot 4 (Is een bericht aan het typen melding)

Download Windows Live Messenger 8.5 Beta (Engels)
Download de All In One installer [v 1.0]
Download de nieuwe Messenger Plus! Live versie voor WLM 8.5

Vanwege de nieuwe MSG Plus! versie is de AIO installer aangepast. Deze nieuwe All In One installer bevat een Nederlandse vertaling, een patch om reclame uit deze messenger te halen (meerdere keren in te loggen etc) en eventuele Stuffplug ondersteuning.

Als je de Spaanse versie van WLM 8.5 had geÔnstalleerd en je ondervindt problemen tijdens de installatie van de Engelse versie doe dan het volgende. Sluit alle Windows Live applicaties. Ga C:/Program Files/Windows Live en verwijder de Installer map. Ga vervolgens naar de (eventueel verborgen) map C:/Documents and Settings/All Users/Application Data (Windows XP) of C:/ProgramData (Windows Vista) en verwijder de mappen Windows Live Installer en WLInstaller indien je deze hebt. Start nu je computer opnieuw op (belangrijk!). Installeer Windows Live Messenger 8.5.